torsdag 5 november 2009

Gobi vill också vara med...




tyckte hennes lill husse Felix och därför fick hon vara med.
Vill man rösta på henne hittar man henne här: http://kattensdag.se/2009/gobi/

Jag har hittat fler bekanta kissar som jag glatt röstat på :-)

5 kommentarer:

  1. fin kisse! :)
    sten gillade inte badet igår, det var primalskrik och pussel som hängde utanför badrummet var inte dålig hon heller, men nu är han väldigt mjuk och väldoftande iallafall, hoppas han hinner gå upp lite till på söndag! fortfarande lite taggig på ryggen.

    kram

    SvaraRadera
  2. Tack jo jag har just badat Gobi som slutat löpa. Hon påminner om ett kardborrband som hon satt fast i min tjocktröja...

    Bara njut av att få göda honom lite extra. Ska bli så spännande på lördag. Kram/Anki

    SvaraRadera
  3. Åh jäklar vad bilder folk lagt upp på Kattens Dag-hemsidan. Ska dock vara duktig och leta upp dina bidrag så att de kan få sig en röst. :)

    Var på vippen att lägga upp en bild på Pumlan själv men så för ovanlighetens skull (det var ju RC som anordnade tävlingen...) tog jag mig en titt på de där villkoren som skulle godkänna. Och blev inte så sugen på att godkänna att Royal Canin ska kunna använda bilder på mina katter i sin marknadsföring i all evighet utan minsta lilla ersättning. Så nej, jag stod över. Men lycka till med dina små! <3

    SvaraRadera
  4. Anki- du får rösta på Klara också!!
    http://kattensdag.se/2009/klara/
    Hälsar
    Åsa

    SvaraRadera
  5. JO Camilla visst har du en poäng, men vad katten - lite kul är det och jag får väl motvilligt sponsra RC denna gång :-)

    Självklart - Här röstas på Klara!!

    SvaraRadera