fredag 19 mars 2010

Småvampyrerna växer och växer


Ja det är ju så det ska vara med kattungar och det är så skönt att Janne och Godric är så härligt normala. I förrgår fick de sina första vaccinationssprutor och de sa inte så mycket som pip. Kanske är de t.o.m. lite tidigare än andra rent socialt. De diar nästan inte alls nu, vilket nog beror på att de fått Einar som "storebror" :-)

De följer Einar som en skugga och har man någonsin kunnat utläsa beundran i en kattunges uttryck så är det det som Janne visar när han tittar på Einar och sedan snabbt tar efter alla Einars rackartyg (och BTW han kan många...).

Einar själv är förtviiivlad när han inte får vara med kattungarna för tyvärr gillar inte Bella Einar något vidare så de två har lite delad vårdnad om ungarna. Bella är betydligt mindre intresserad av sina bebisar än Einar är. Hon verkar mest tycka att de är jobbiga. Bella vill helst ligga i bolådan tillsammans med Gobi(som är på dag 57 idag) och vänta nya småbebisar med henne. Att Bella gärna ger di till Gobi är en extra knorr på det hela :-)

1 kommentar:

  1. Vilken härlig bild! Det ser verkligen ut som en hel liten hög av bus som ligger där och är bedrägligt söta...
    Bingo och Bosse har, trötta efter ett rejält slagsmål, klämt ner sig på varandra i puffen. Också en härlig liten hög.
    Kram Malin

    SvaraRadera