tisdag 27 oktober 2009

God morgon



Lägger in den här bilden på Bella och hennes förra kull i ett desperat försök att stilla min kattungeabstinens... Jag längtar efter nya S*Silkwave's bebisar, men tyvärr inga i sikte. Bella löper inte utan hon och PeePee har ett mer platoniskt förhållande just nu :-)

Jag kommer att leka lite med layout och funktioner och jag hoppas ni har överseende med en lite föränderlig blogg ett tag fram över.

4 kommentarer:

  1. Äsch, det är väl inte så illa att vara "mormor" till min kull? ;) Bra att du lämnade reklamnästet bakom dig, ogillar när man ska börja pressas på pengar för diverse saker som är självklarheter på andra håll. Förresten, jag tror att jag har blandat ihop dina nummer och raderat det nya samt behållit det andra, du får jättegärna skicka ett sms så jag får klarhet, haha! *skäms* Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Camilla, såg inte din kommentar. Visst är det stort att vara "mormor" men du bor ju så långt bort ju... och det saknas absolut tramopet av små tassar här hemma. Elefanthorden jag har här hemma ger inte alls ifrån sig ljud som påminner om söta små tasstramp ;-) Jag skickar ett sms så vi som det ju heter etablerar kontakt igen och då kan vi ju genomföra ett sambandsprov :-) (Inspirerad av förra veckans beredskapstjänst...)/Kram Anki

    SvaraRadera
  3. Visst var hon söt som liten med lilla Pussel... ska se om jag inte fick någon bild på henne som jag kan lägga in - blev inte så bra bilder tyvärr...

    SvaraRadera