tisdag 15 december 2009

Nått nytt?

Egentligen inte. Bellas mage växer som den ska och katterna är så harmoniska tillsammans. Har en fin och väldigt välfungerande kattgrupp just nu. Kom på att jag glömt skriva att Tittioo är helt återställd. Det är hon och hon är sympatidräktig igen. Hon boar och bygger och myser i Bellas födslolåda i bastun. Underbara Tittioo hon är verkligen alltid i väntans tider när det vankas bebisar hos S*Silkwave's. Tyvärr äter hon upp sig också... suck... säkert 700 gram + där med...

Nu blir det inga kattutställningar för våra missar här hemma förrän till våren 2010. Skönt med en paus. Gobi kommer troligen inte att ställas förrän efter hon fått kull. Vill inte sätta henne på p-piller utan kommer att låta naturen ha sin gång. De är så söta tillsammans hon och Sten och troligen får de till det någon gång framåt våren.

Lite tråkigheter som svävar som ett obehagligt moln, men inget som inte går att lösa och inget som har med katternas hälsa att göra så det ordnar sig nog.

Vill ju bara ha julefrid nu...

1 kommentar:

  1. Det där med "ju fler kockar desto sämre soppa" kan nog överföras till "ju fler katter desto mindre ro" känner jag, nu med kullen här hemma. Mycken oro blir det - och desto mer glädje tack och lov. Kram!

    SvaraRadera